www.mhrr.gov.ba
Zamjenik ministraSlavko Marin

Rođen sam 11. 10. 1958. godine u Novom Travniku. Po nacionalnosti sam Hrvat, član sam Hrvatske demokratske zajednice BiH.

Oženjen sam, imam troje djece, od kojih su dvoje redoviti studenti, a jedno učenik osnovne škole. Potječem iz radničke obitelji u kojoj imam dva brata i dvije sestre. Osnovnu i srednju školu završio sam u Novom Travniku, a Fakultet političkih znanosti u Sarajevu gdje sam diplomirao na odsjeku obrana i stekao zvanje profesora. Pored ovog fakulteta diplomirao sam na Višoj školi za socijalni rad u Sarajevu i stekao zvanje Socijalnog radnika.

Kroz radnu karijeru od 28 godina radnog staža završio sam više različitih stručnih tečajeva i položio stručni ispit za radnike u tijelima uprave.

Do sada sam obavljao dužnost sekretara općonskog sekretarijata za obranu u općini Novi Travnik, načelnika stožera zbora-korpusa, glavnog inspektora za obranu u FMO, ravnatelja službe za zajedničke poslove u Srednjobosanskoj županiji- kantonu i savjetnika u uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Poznajem sustav organizacije i funkcioniranja izvršne i zakonodavne vlasti u BiH. Posjedujem organizacijske, stručne i moralne kvalitete za obavljanje dužnosti zamjenika ministra.

Za dani doprinos u obavljanju spomenutih dužnosti pozitivno sam ocjenjivan od nadređenih.

 


Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice, Trg Bosne i Hercegovine 1